Sunday, April 10, 2011

spartacus season 3

spartacus season 3 : Blood and Sand este o serie de televiziune Starz este inspirat de figura istorică a spartacus season 3 (jucat de Andy Whitfield). un gladiator trac care 73-71 î.Hr. a condus o răscoală sclav major împotriva Republicii romane. Spartacus este jucat de Andy Whitfield care joacă Spartacus (Sezonul 1), un trac care a devenit sclavi în Ludus din Lentulus Batiatus. Cu toate acestea, Whitfield nu a putut continua sezonul urmator, deoarece el a fost diagnosticat cu stadiul incipient al limfom non-Hodgkin. Spartacus în timp ce doar jucat de Liam Mclntyre care a servit ca Spartacus (Season 2), ca Spartacus a fost ales şi va a ridica sabia în locul lui Whitfield.
Deoarece spartacus season 3 întârziat, apoi Starz face o serie episod prequel, intitulat Spartacus: Zeii Arena, unde Spartacus banda: zeii din Arena care nu conţin caracterul Spartacus.
Spartacus: Zeii din Arena este un Starz mini-seria de televiziune şi prequel la Spartacus: Blood and Sand, care a avut premiera douăzeci şi unu ianuarie 2011.
Steven S. DeKnight a declarat într-un interviu, că există unii candidaţi foarte puternic pentru rolul de Spartacus, în cele din urmă Liam Mclntyre înlocuirea Whitfield rol în Spartacus. Iniţial, în timpul tratamentului Whitfield, Spartacus a fost reţinut până în sezonul următor. Cu toate acestea, Whitfield sugereaza continuat producţia chiar şi fără el. Potrivit producatorului executiv, Steven S. DeKnight, că domeniul de aplicare al Sezonul 3 este "mult mai mare decât ceea ce am făcut înainte" - şi că un alt personaj iubit ar putea suferi soarta Batiatus lui.
Între timp, înainte de sezonul de Spartacus 3 ifose, Spartacus: zeii din Arena vor, probabil, de la DVD-ul a lovit rafturi în luna septembrie, Spartacus a fost reţinut până în sezonul următor. Sezonul Spartacus 3 este de gând să vină la ecranele televizoarelor în ianuarie 2012. Despre Sezonul Spartacus 3 nu este încă sigur despre cifrele Spartacus, dacă caracterul Spartacus va fi ridicat din nou, sau fără caracter de Spartacus? Ajungem, de asemenea, sa ma uit la Spartacus: zeul Arena episoade online, şi răbdare să aştepte pentru Sezonul Spartacus 3.